top of page

Interieurstylist in Amsterdam: Geef je interieur een make-over


Eetkamer met spiegel aan de wand Interieurstylist interieuradvies interieur design interieurontwerp Amsterdam

Wil je graag je interieur een nieuwe uitstraling geven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar tips en advies om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Dan kan interieurstylist Ivo uit Amsterdam jou daarbij helpen. Bij Studio SPRING toveren jouw interieur om tot een stijlvolle en sfeervolle ruimte waar jij je helemaal thuis voelt.


Interieurstylist in Amsterdam: wij brengen jouw wensen en behoeften in kaart

Als je voor Ivo, onze interieurstylist uit Amsterdam kiest, dan beginnen we met een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en behoeften en bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw interieur. We letten hierbij niet alleen op de uitstraling van de ruimte, maar ook op de functionaliteit en de praktische aspecten van het interieur. Op basis van dit gesprek stellen wij een persoonlijk interieuradvies op.

Sfeervol interieur door een interieurstylist Amsterdam

Onze interieurstylist heeft oog voor detail en kan jouw interieur tot in de kleinste hoekjes sfeervol en stijlvol maken. Van de keuze voor kleuren en materialen tot het selecteren van accessoires en verlichting, we zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen.


Je huis wordt een thuis door onze interieurstylist uit Amsterdam

We kunnen jou ook helpen bij het inrichten van een nieuwe woning. Hierbij houden wij rekening met de stijl van jouw nieuwe woning en jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe woning meteen als een echt thuis voelt.


Laten we aan de slag gaan!

Wil je graag meer informatie over ons aanbod of wil je direct een afspraak maken met onze interieurstylist? Neem dan contact met ons op. We helpen jou graag om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen en om te toveren tot een stijlvolle en sfeervolle ruimte.
Comments


bottom of page