top of page
659_2160.jpg

Interieurontwerper Amsterdam

- IVO DANIËL - 

Over

Black White Minimalist Aesthetic Letter Initial Name Monogram Logo (26).png

SPRING is een full service ontwerp- & stylingstudio uit Amsterdam. We zijn goed in het ontwerpen van interieurs die eruit springen. 

 

Ik ben Ivo Daniël, interieurontwerper en founder van Studio SPRING. Door de combinatie van kleuren, texturen en prints zijn mijn design alles behalve standaard. Ik creëer een plek die echt bij je past en waar je je thuis voelt. Want de ruimte waarin we wonen en werken, heeft grote invloed op onze stemming en geluk.

KI-2022-34_edited.jpg

Interieurontwerper Amsterdam

Een eigentijds en comfortabel interieurontwerp speciaal voor jou

Bij studio SPRING laat ik als interieurontwerper jouw interieurwensen werkelijkheid laat worden. Bij ons draait alles om jou en je interieur dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Wil je een comfortabele ruimte waarin je écht kunt thuiskomen? Of zoek je juist een adembenemend interieur dat je uplift, energie en inspiratie geeft? Ik maakt het mogelijk.

We maken interieurontwerpen persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw (levens)stijl, wensen en behoeften vormen daarom het uitgangspunt in ons werk. Met oog voor detail, sfeer en grote zorgvuldigheid creëer ik een persoonlijk en uniek interieur dat jou weerspiegelt. Ik werk graag nauw met je samen, zodat we het beste resultaat realiseren.

"Ik combineer kleuren, texturen en prints om je interieur te laten stralen".

- IVO DANIËL | INTERIEURONTWERPER AMSTERDAM -

Studio SPRING is jouw interieurontwerper in Amsterdam

Studio SPRING is goed in het tot leven brengen van je interieur. Het gebruik van kleuren, prints en texturen staat centraal in onze ontwerpen. Mijn creatieve visie zorgt voor een ontwerp met gewaagde combinaties en verrassende accenten die perfect met elkaar samenhangen. Interieur design is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grootste passie.

Ben je op zoek naar een interieurontwerper die gespecialiseerd is in eclectische interieurs in Amsterdam en omgeving? Dan is Studio SPRING de perfecte keuze voor jou.

1E624B68-248B-44B1-A28F-9770732218C7.JPG

Inteurontwerper Amsterdam

Meer over mij

Grote passie voor steden zit diep bij mij. New York is één van mijn favorieten. Maar er is geen stad die mijn hart zo heeft veroverd als Amsterdam. De prachtige herenhuizen langs de Amsterdamse grachten zijn voor mijn designs de ultieme inspiratiebron. Het is een plek waar ik graag rondfiets en soms even stilsta om naar binnen te gluren. Het is daar waar mijn ideeën voor interieurontwerp ontstaan. Mijn designs zijn dan ook een weerspiegeling van het levendige Amsterdam en haar unieke en elegante karakter.

Interieurstylist interieurontwerper interieurdesign Amsterdam | Studio SPRING

interieurontwerper Amsterdam

esthervangeenen_fotografie-15.jpg

British Vogue

In mijn persoonlijke leven ben ik gelukkig met mijn echtgenoot Kris. Samen hebben we een onvergetelijk moment beleefd toen we in juni 2022 elkaar het jawoord gaven op een betoverende locatie: het Pulitzer Hotel in Amsterdam. En een leuk detail: onze trouwfoto werd gepubliceerd in de British Vogue.

Vrijblijvend kennismaken?

Bij mij staat persoonlijkheid en exclusiviteit voorop. Ik hecht veel waarde aan het leren kennen van jou als persoon. Wat zijn je drijfveren en wat vind je belangrijk in het leven? Welke mensen zijn op dit moment belangrijk voor jou en hoe ziet je dagelijks leven eruit? Deze informatie vormt de basis voor mijn ontwerpen. Het gaat er namelijk niet alleen om dat het ontwerp esthetisch en functioneel is, maar ook dat het een reflectie is van wie jij bent.

Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Of wil je weten welke mogelijkheden ik voor je interieur zie?

Graag maak ik kennis met je in vrijblijvend persoonlijk interieur inspiratiegesprek en laat je direct zien welke eerste stap jij kan zetten.

bottom of page